Bildspel 004

 
 
 

En stor del av vårt dagliga arbete är att finna ännu bättre lösningar för våra kunder. Vi vet av erfarenhet att det går att finna bättre och smartare lösningar. Bara man har tillräckligt med tid. Den tiden har oftast inte våra kunder, men vi har det.

Det är vårt jobb och ansvar gentemot våra kunder att hela tiden utveckla vårt koncept och bli ännu bättre. -Men, säger du då. -Hur kan något bli billigare när det är en extra länk som ska ha betalt? Och, -Jag hinner inte ha med ännu en person att göra.
-Fint, säger vi. Med H2 Group får du det bästa från två världar. För det första, vi besparar dig det tidskrävande arbetet med att finna rätt tryckeri för dina olika trycksaksbehov. Det arbetet gör vi åt dig. Dessutom har du bara en enda kontaktperson som vet vad som är speciellt viktigt för just dig. Som lärt sig hur man får till exakt rätt färg varje gång, som vet vilket papper som lämpar sig bäst för just era trycksaker och som du vet att du alltid kan lita på gör sitt yttersta för att du ska bli så nöjd som möjligt.

Ytterligare fördelar för dig som kund är tryggheten att långsiktigt kunna arbeta med en ekonomiskt solid partner. Vidare innebär vårt koncept en större flexibilitet och högre leveranssäkerhet. Tack vare flera partners är vi i det närmaste okänsliga för eventuella driftstörningar. Det betyder att du som kund till oss kan känna dig trygg med att dina trycksaker kommer fram i utlovad tid. På rekordkort tid.

 

Cmyk -nya