Bildspel 010

 
 
 

"Jag tycker H2 är professionella, hjälpsamma och tillmötesgående och de trycksaker vi har köpt från dem har hållit hög kvalitet. De få gånger det har varit frågan om reklamationer har H2 hanterat dessa skyndsamt och smidigt."
Emilie Jernberg, Butikskonsult Jan Jansson AB

"Vi får alltid snabb och professionell hjälp av H2 Group, oavsett om det gäller offerter, leveranser eller support. Vi uppskattar speciellt deras kunnande och rådgivning när vi har tryckt kataloger. H2 Group har dessutom sänkt våra tryckkostnader.
Vi kan varmt rekommendera H2 Group."
Henrik Siverbrant, BROEN Raufoss AB

"Vi har under några år samarbetat med H2 Group och är otroligt nöjda.Tryckkvalteten, som för oss är den viktigaste punkten, håller en mycket bra kvalitet och det är alltid roligt när det kommer en leverans från tryckeriet. Vi har en bra personlig kontakt och de få gånger det uppstått problem har det inte varit några som helst konstigheter att lösa."
Martin Ekman, Svart Pist Publishing AB

"Hisab Joker AB använder sig av H2 som leverantör av diverse trycksaker. Speciellt vid framställning av ryttare i olika format, en- eller flerfärgstryck och pappers- eller kartong har H2 visat sig konkurrenskraftiga både vad gäller pris och kvalitet. I de allra flesta fall har det varit kort leveransledtid och om det någon gång blivit missförstånd har dessa hanterats på ett förtroendeingivande sätt."
Martin Corin, Hisab Joker AB

"Tradewell anlitar H2 Group för våra trycksaker, vilket vi har gjort i många år. Att vi kommer tillbaka som trogen kund beror framförallt på deras goda service. Det är aldrig några problem att lösa det vi vill ha och vi får alltid det vi beställt väldigt snabbt. Vi beställer oftast samma saker som kuvert och brevpapper och dessa har haft fin och jämn kvalitet genom åren."
Elin Gustafsson, TradeWell Group AB

"Vi har anlitat H2 Group för framtagande av allt vårt tryckmaterial. H2 Group har alltid erbjudit ett konkurrenskraftigt pris och varit extremt punktliga med leveransen, detta trots att vi många gånger kontaktat dem med rena panikbeställningar. Jag kan varmt rekommendera H2 Group som samarbetspartner och är övertygad om att ni kommer bli nöjda med både kvalitet och service."
Andreas Ekberg, SellPower Nordic AB

"Vi har använt oss av H2 Group flera gånger vid beställningar av broschyrer. Vi är väldigt nöjda med servicen, kvaliteten och att vi alltid fått leverans på utsatt tid. Håkan är en mycket bra kontaktperson som alltid är snabb på att svara på frågor."
Amanda Sahl, Organowood AB

"Jag är väldigt nöjd med er service, jag känner att ni är väldigt hjälpsamma från förfrågan till leverans. Om något går fel kan jag lita på att ni inte släpper det tills det blir löst. Det känns tryggt att handla med er för man vet att ni bryr er om mig som kund och att det ni levererar är det jag som kund förväntar mig."
Nanci Kasto, Plastprint i Bredaryd AB

"Håkan Allvar på H2 Group är alltid lyhörd för vårt behov och agerar mycket professionellt. Bra kommunikation, pålitliga leveranser och hög service. Jag kan varmt rekommendera Håkan och H2 Group.”
Nils-Gustav Paulsson, TradeWell Group AB

"Vid genomgången och framtagandet av vårt material fick jag bra tips och blev nöjd med resultatet. Leveransen kom på utsatt tid och i god tid före mässan för oss, och utskicket skedde enligt önskemål. Det jag personligen värdesatte är Håkans stora kunskap och erfarenhet från den grafiska branschen och att han är en rätt trevlig kille som jag känt sedan mycket länge.”
Magnus Steneby, Finncont OY

"Vi har valt att använda H2 Group till våra tryckköp dels för att vi sparar tid genom att vi inte behöver ta in offerter från många olika leverantörer och dels för att vi når priser som i de flesta fall är svåra att nå på egen hand. Skulle det någon gång uppstå problem med våra tryckfiler eller med en slutlig produkt så är servicen snabb och personlig vilket gett H2 Group vårt långsiktiga förtroende."
Oscar Andersson, A/T Pearson AB

"SIGNET Sign System har höga krav både på oss själva och på våra leverantörer.
Färgen, framför allt, än svår att framställa och detta fick H2 Group erfara vid vårt första möte. Håkan på H2 Group gav sig inte utan lyckades på ett mycket snabbt och professionellt sätt tillfredsställa våra höga krav trots kort deadline. Håkans inställning och handlingskraft är något vi värdesätter högt och ser fram emot fortsatt samarbete."
Bea Svensson, SIGNET AB

"Mina företag gick över till H2 Group som leverantör av trycksaker 2010.
En stor del av vår verksamhet bygger på bra trycksaker. Givetvis hög kvalité, men också snabba leveranser. Vi är mycket nöjda med det vi får av H2 Group. Då vår produktportfölj växer så får vi fler och fler olika sorters trycksaker, vi är tacksamma över att våra krav och önskemål alltid blivit tillfredställda."
Henrik Espe, Boomerang Solutions AB

"Vid Theofils förra katalogproduktion tog vi hjälp av H2 Group som tog in offerter från olika tryckerier. Då vi själva inte har kompetensen kändes det skönt att lägga över det på någon med mer erfarenhet och kunskap. Vi fick stöd under hela processen, med allt från InDesignexporter till emballering. Vi är mycket nöjda med resultatet och den hjälp vi fått av H2 Group."
Sara Andersson, Theofil Carlsson AB

"Vårt första intryck av H2 Group har bara varit positivt. Bra leveranstider, bra service, bra kunskap och bra pris. Det är precis det vi förväntar oss av en bra leverantör."
Ann-Sofie Morin, CTH Ericson of Sweden AB

"Ett nytt samarbete som känns bra. De försöker tillmötesgå våra önskemål och är uppmärksamma. Raka puckar, prisvärd leverans i tid utan krångel."
Anette Olsson, Welin & Co AB

"DTD Produkter AB har använt H2 Group i 2,5 år när det gäller allt inom trycksaker och vi är supernöjda med både snabba leveranser och prisbilden."
Peter Eliasson, DTD Produkter AB

 

"Vi har anlitat H2 Group till ett antal olika jobb. I flera fall har vi fått mycket bättre priser än av andra leverantörer, men till samma kvalitet. Leveranserna har ofta gått snabbt, och Håkan är lyhörd och kommer med professionella råd för att slutresultatet ska bli det bästa möjliga."
Peter Berglund, Bullit Reklambyrå

"Får bra support och snabb återkoppling av er. Bra priser och korta leveranstider. Gillar när man får personlig kontakt och att kunna komma i kontakt med rätt person när man vill. Vi kommer fortsätta trycka hos H2 Group."
Hans Chantino Nordgren, L. I. B. Lundh Interior Brand AB

"Vi har alltid fått professionell hjälp av Håkan på H2 Group. De trycksaker vi beställt har varit av god kvalitet och allt har funkat snabbt och smidigt."
Anna Jagelund, Olssons i Ellös AB

"Anledningen till att H2 Group tryckt våra kataloger två gånger beror helt enkelt på att de haft bäst pris och en god service. Vi är riktigt nöjda!"
Jennifer Johansson, Älvsbyhus AB

"Vi har valt att arbeta med H2 Group i bland annat tryck av vår produktkatalog. Det är vårt främsta verktyg för att marknadsföra oss till kunder. Både kommunikation med företaget och färdig produkt har väl överträffat våra förväntningar och vi kan därför varmt rekommendera H2 Group till andra företag."
Gustaf Carping, AB Hugo Carping

"Vid vår senaste upphandling av trycksaker var det H2 Group som kunde presentera den bästa lösningen för oss. Processen gick smidigt och leveransen kom i utsatt tid."
Joakim Emanuelsson, Qvesarum Byggnadsvård AB

"HandCenter har varit kund till H2 Group i många år. Anledningen är deras konkurrenskraftiga priser, flexibilitet, personliga service samt att de är engagerade i att hitta den bästa lösningen för oss som kund."
Erik Heimer Berglund, HandCenter AB

"Vi har anlitat H2 Group vid ett flertal tillfällen gällande diverse trycksaker, främst foldrar och broschyrer. H2 Group har alltid visat stort intresse, varit lyhörda för våra önskemål och alltid levererat i tid. Har vi fått bekymmer under vägen har Håkan sett till att lösa detta med god och smidig service. Vi på NORO kan varmt rekommendera H2 Group."
Jenny Sundqvist, NORO AB

"De gånger vi använt oss av H2 Group för våra trycksaker har vi alltid fått bra kvalitet, snabb leverans till ett konkurrenskraftigt pris. H2 Group har också varit lyhörda och på ett bra sätt tagit till sig specifika önskemål. De har även underlättat för oss genom att ge bra förslag på kringtjänster."
Mattias Cedwin, Almedahls AB

"Vi anlitade H2 Group för tryck av katalog. Kontakten var smidig, snabb och resultatet blev mycket bra. De visar att de kan leverera trots att vi hade ett pressat schema. Vi är nöjda och rekommenderar dem starkt!"
Anders Axelsson, Olsson & Jensen Inredning

"H2 Group är en ny leverantör för oss, rekommenderade av en kund till oss. Hittills har de överträffat förväntningarna, både pris, men speciellt ledtid."
Antony Wiklund, Techsam Electronics AB

"Utöver en fin kvalitet och leveranser i tid så har vi alltid fått ett mycket personligt och ärligt bemötande av H2 Group. De är villiga att anstränga sig extra, inte bara för att sälja utan också för att försäkra sig om att jag som kund är nöjd."
Magnus Andersson, SAGAB

"Alesco utvecklar och marknadsför induktionsvärmare i över 40 länder. Vi tillhandahåller trycksaker och manualer på tjugo språk. Utöver detta behöver vi kartonger, mässmaterial visitkort, etiketter och allt annat som ett företag behöver. Att kunna anlita H2 Group som upphandlingspart är ovärderligt för oss då de kan tryckeribranschen. Att vi dessutom bara har en part att kommunicera med är kanon och egentligen hela vitsen, kunskap och bra priser!"
Neil Mc Cartney, Alesco AB

"Den kontakt jag har haft med H2 Group har varit smidig. Bara att maila sin beställning och sen kommer den. Alltid ett trevligt bemötande. Snabb leverans och ibland personlig leverans. Och det är sådant en kund uppskattar. Vid ett tillfälle har det gått snett. Men det var transportbolagets fel. Då var det full uppbackning av H2 Group som såg till att godset kom tillrätta. Lite sent men jag behövde i stort sett inte göra mer än
att vänta på det. En otroligt bra och smidig leverantör att ha att göra med."
Katarina Berglén, Meltolit AB

"H2 Group har inte bara levererat trycksaker till SkySkol utan även väglett oss så vi fått rätt kvalité på det vi beställde. Vilket är nog så viktigt då vi själva inte har den kompetensen inhouse. Vi kan varmt rekommendera H2 Group som en samarbetspartner"
Lars Lundmark, SkySkol AB

"Bra service och mycket snabba leveranser."
Mia Fritzne, Fogspecialisten AB

"Vi använder frekvent H2 Groups tjänster när vi trycker våra reklamutskick. Priset när man gör stora utskick är en viktig faktor. H2 group har alla gånger haft det bästa priset när vi jämfört dem med andra leverantörer. Kvalitén på arbetet har alltid varit mycket bra med de förutsättningarna vi satt upp avseende papperskvalité och tryckmetod."
Erik Dahlbom, ReseMakar´n

"Vi har samarbetet med H2 GROUP under flera år och har övertid utvecklat vårt samarbete!
Snabba svar, leveranstider som mestadels alltid hålls samt ett allmänt gott bemötande är något som företaget alltid försöker leva upp till.
Vid något enstaka tillfälle har vi behövt reklamera några produkter men det löstes på ett snabbt och enkelt sätt.
Överlag så är vi mycket nöjda med H2 GROUP som leverantör och ser fram mot ett fortsatt fint och bra samarbete!"
Fredrik Weiss, Brandsäkra Hem AB